Головна » 2011 » Жовтень » 10
Стосовно доплати за м2 на балкоНАХ, я наполегливо рекомендую, звернутись в ЧМБ, ДАБК та в блдержадміністрацію з колективним листом про надання розясненнь.
БТІ - це всього лиш Бюро Технічної Інвентаризації (люди з кальками та рулетками , а часто і без них).
 
 
Є ще варіант знайти юриста...
Є ще варіант реструктуризувати оплату (внутрішній договір між вами та ЧМБ)...
Є ще варіант обєднати балкон з внутр. приміщенням , а це протизаконно. БТІ запитає ,
- А чому це ви так зробили?
- А тому що я купив його як внутр приміщення!

Є ще варіант бластером обрізати балкон і ... жодних проблем. 
Переглядів: 676 | Додав: dimdim | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (1)

ОТЖЕ ЗБОРИ!
У суботу об 11.00 на майданчику відбудуться збори мешканців будинку 1 та 2 черги.
Взяти бутци та спорт форму (жарт)...
Взяти кулькові ручки, листки А4... писати прийдеться
Мешканців 1 черги, що вже мешкають я запрошу оголошенням.
Мешканців 2 черги необхідно обдзвонити (потрібні активні та зацікавлені), свого часу я обтелефонував близько 120 сусідів.
Телефони пропоную взяти у ЧМБ чи попросити Пиляя П.І щоб він для вас попросив (але вони вам можуть їх не надати).
 
Тому пропоную попередньо на сайті визначити хто з 2 черги (я створю на гол стор 2 новини 2 черга - коментар "я" , так ви легко визначите одне одного), написати лист-зверення (типу ми вже ініціативна група) з проханням надати контактну інформацію мешканців 2 черги. Оскільки звернення буде від "колективу" - ігнорувати його неможливо, вам нададуть якусь відповідь. В залежності від відповіді діяти далі. Всю інфу. викладати н ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: dimdim | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (4)

Шановні форумчани!
У зв"язку з наближенням остаточної здачі ІІ секції є пропозиція зустрітися всім власникам І та інвесторам ІІ черг і обговорити побутові питання:
1. Опалення. Питання "Чи взагалі буде опалення?", сподіваюсь, неактуальне. Чи буде опалення у ІІ черзі? Хто буде готовий платити за тепло? Не знаю чи в І секції всі зробили ремонт і готові зимувати в новому будинку, але жителям ІІ секції необхідно обирати: чи платити за тепло і робити ремонт вже, чи дочекатися весни і вже тоді зробити ремонт. Якщо хтось зацікавлений у проведенні ремонту і швидкому заселенні, то повинен впевнитися, що всі його сусіди, будуть теж платити за тепло. якщо хоча б один із сусідів відмовиться платити за тепло, то зимувати вже буде дискомфортно, а може й неможливо взагалі.
2. Водопостачання/водовідведення. Повідомлення на форумі вказують на постійні проблеми з холодною водою. Можливо в когось є думки щодо вирішення даної проблеми.Чи буде гаряча вода? Питання гарячої ... Читати далі »
Переглядів: 888 | Додав: Al | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (7)