Головна » 2012 » Жовтень » 02
Правила гри встановлюємо до гри!
 
Перед проведенням інспектування - провести, наприклад, такі роз.яснення
 - про максимальну проектну потужність виділену на 1 м2 опалювальної площі (в житті 100 - 120 Вт), відповідно потужність радіаторів з розрахунку Потужність м2 х Площа = Теплова потужність радіатора (приклад: Площа квартири 50 м2 Х 120 = 6000 Вт (6 кВт))
 - ККД (коефіцієнт корисної дії, школа, заг. курс фізики) піддахової котельні, для підрахунку "нагрітого" озону
 - кількість спожитого газу за минулий період (м3),
 - що входить до опалювальної площі, ванна + балкон - робіть врізки до системи опалення або віднімайте площу,
 
Хочу нагадати, що весь минулий опалювальний сезон було некомфортно-холодно.
 
І ще, шановні інспектори - оплата у нас за 1 м2, а не по тепловому лічильнику і рівень Вашого втручання в приватні помешкання обмежує ... Читати далі »
Переглядів: 644 | Додав: dimdim | Дата: 02.10.2012 | Коментарі (1)

Доброго дня, шановні власники/мешканці будинків, якими опікується ОСББ "Юності 3" в Чабанах. Якщо Ви отримали цей лист, це означає, що Вашу електронну адресу включено до неперіодичної розсилки від ОСББ "Юності 3" у Чабанах. Якщо Ви родич особи, яка є власником/мешканцем квартири на Юності,3, то Вашу адресу вказали, як контактну для розсилки ОСББ. Просимо повідомити зацікавлену особу про інформацію вказану у розсилці Найперше, просимо Вас відповісти на цей лист і підтвердити, що Ви його отримали . Це дозволить зрозуміти кількість коректних адрес даної розсилки і потурбуватись, щоб і решта Ваших сусідів найближчим часом змогла долучитись до отримання інформації від ОСББ. Мета розсилки - створення активного комунікаційного поля між власниками/мешканцями квартир будинків за адресою вул. Юності, 3 у Чабанах. - можливість швидко інформувати про важливі події чи нагальні питання в рамках діяльності ОСББ та відстоювання наших з Вами спільних інтересів - мати канал по якому ви зможете о ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: dimdim | Дата: 02.10.2012 | Коментарі (2)

ОСББ “Юність -3” повідомляє про те, що з 8-00 ранку 03.10.2012 року до 20-00 вечора 04.10.2012року в нашому будинку буде відсутня вода, в зв’язку з ремонтом водяної мережі.
З 8-00 годин і до закінчення ремонту на нашій прибудинковій території буде стояти автомобіль з артезіанською водою для Ваших потреб.


Правління ОСББ
Переглядів: 472 | Додав: ОСББ | Дата: 02.10.2012 | Коментарі (0)