Головна » 2011 » Червень » 22 » Літо, червень
18:27
Літо, червень
Рекомендую поставити бойлер. Ближчим часом будуть підписуватись договори з ОСББ. Плануємо протягом 2-х тижнів провести загальні збори. Слідкуйте за оголошеннями на підїздах та на сайті.
 
Шановні співмешканці! Прохання особливо ретельно перевірити справність витяжних каналів ваших квартир. Без справних витяжок підключення газу буде проблемним. Всі претензії в письмовому порядку залишати Пиляю П.І.
 
Прохання всім хто робить ремонти - БУДЬТЕ ОХАЙНІ ДОТРИМУЙТЕСЬ ЧИСТОТИ В МІСЦЯХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ.
 
Шановні загарбники приміщень на сходових клітинах біля балконів загального користування - БЕЗ ПОГОДЖЕННЯ НА ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ ВАШІ КОНСТРУКЦІЇ МОЖУТЬ БУТИ ДЕМОНТОВАНІ!
 
Переглядів: 1407 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 Orest  
0
Оголошення! Шановний власник квартири №37. З вашої кавртири лиється вода в квартиру №32 (ремонт в квартирі завершено). Прошу терміново зателефонувати за номером 80679034044 (Орест) або до Пиляя ПІ(який проінформований ). Якщо хтось з мешканців знає тел вланика квартири буду вдячний. В іншому випадку буду змушений в присутності дільничого зрізати двері.
(Адміністратор сайту прошу оформити це як новину. Дякую)

2 Lednikov  
0
Будет ли машина для вывоза мусора строительного??? двор превратили в помойку!!! и мне тоже надо вынести тонну мусора, куда?!?!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]