Головна » 2015 » Жовтень » 21 » Неофіційний фонд (на обговорення)
14:37
Неофіційний фонд (на обговорення)

Потрібно для поточних потреб будинку, створити Фонд готівкових чи електронних коштів, наприклад - оперативне прибирання снігу (трактористу дай), швидке рішення питань в РЕМ (районна елетро мережа, опреатору дай), придбання наприклад компресора чи пневмо (гідро) домкрата для авто-вело власників (підкачка коліс, швидка заміна колеса), інструменти для майстерні, пісок, трава, щебінь, дорожні знаки, розміточна фарба, стаціонарні мангали, таблички, рукавиці та кульки для собачників та  багато інших цікавих речей, які відсутні в переліку комунальних послуг.

Свої ідеї допишіть обовязково!

ПОВТОРЮЮ ЦЕ ТЕМА ТІЛЬКИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ ТА ПОГОДЖЕННЯ!

Варіант "Сейф" "тримати вдома" - ВІДПАДАЄ!

Тільки авторизований картковий рахунок з повним звітуванням по руху коштів! 

 

Переглядів: 624 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 MAXKAC  
0
1. Проти будь-яких розрахунків готівкою в ОСББ.
2. З усього того переліку, який Ви написали реально "оперативно" кошти потирібні для тркаториста-розчищувача снігу і то на солярку, все решта може цілком купуватися за безготівковими розрахунками при нормальному плануванні та управлінні господарством ОСББ. Більше того, як і в попередні роки буде використовуватися трактор дослідного господарства "Чабани" або чабанівський комунальний. З цими суб"єктами можна укласти договір про розчищення від снігу з оплатою після розчищення - це пряма робота голови ОСББ.
3. Фраза
"пісок, трава, щебінь, дорожні знаки, розміточна фарба, стаціонарні мангали, таблички, рукавиці та кульки для собачників та  багато інших цікавих речей, які відсутні в переліку комунальних послуг."
мене взагалі дивує, бо все це і є тим. що входить в поняття "утримання прибудинкової території".

2 dimdim  
0
Я теж за ідеальне виконання договірних відносин між субєктами. Я категорично проти обігу "готівки".
Але виходячи, виключно з реалій попередніх зимових періодів - з прибиранням снігу КАТАСТРОФА.
Чому? У тракториста є соляра (скільки?), є заробітна плата (скільки?) і є здоровеляча площа прибирання (з істеричним вимаганням прибрати бездоганно) і є нормогодини які він чітко за свою МІЗЕРНУ ЗП виконує. Хоча при певному стимулюванні можна працювати ЦІЛОДОБОВО!!!
 
А тепер ситуація, яка була : Ми заплатили у ВУЖКГ за прибирання снігу, довго чекали трактор, директором був Киризлієв О.Ф., дзвонили з вимогою надати оплачену послугу. В результаті приїхав на тракторі на прибирання Директор ВУЖКГ Киризлієв О.Ф. бо тракторист свої норми відкатав і пішов додому..., його б звільнити, наказати ... руки ноги поламати... що з трактористом зробити таке, що його керівник не зміг нічого зробити, окрім як сісти самому за трактор...

Я за ефективність прибирання, а не для галочки!
Я здаю фонди садка, школи, ремонтую павільйони, класи, групи - ЦЕ ВСЕ ЗА ДОБРОВІЛЬНІ ВНЕСКИ БАТЬКІВ! Повторюю ще раз ДОБРОВІЛЬНІ!!! НЕЗАКОННІ!!!
ТЕМА ВСЕ Ж ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ!!!
ЕМОЦІЇ ТУТ ЗАЙВІ!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]