Головна » 2011 » Грудень » 1 » Платимо
22:57
Платимо
Вода:
- 16 грн/м3 за спожиту воду по промисловому тарифу до підписання договору з Водоканалом, після підписання 6,08 грн/м3. При підписанні договору платимо разово 34,50 за послуги по пломбуванню лічильника.
Електроенергія:
- 1,00 грн/кВт за спожиту електроенергію
Ліфт:
- 16 грн з квартири за обслуговування ліфтів
Газ:
- інспектор повідомив наступне:
з 2-х під*їздів готові до підключення всього лиш 7-8 квартир (у решті квартир або відсутні двер"кухня-кімната", або об*єднані кухня та кімната, або витяжний канал закритий, або газова труба схована чи перероблена), дав прямий напрямок для вирішення питання - ОСББ та монтажна організація
 
ось такі новини...
 
 
Поправка:
Викладене на сайті це не Розпорядження і Не Вказівка чи Догма ... (тарифи обговорюємо на загальних зборах мешканців)
 
 
 
 
Переглядів: 775 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 ved  
0
Я вот не пойму, что за Ж с нашим домом? Почему люди в красных домах живут как ЛЮДИ, а нас н..т на всём. У меня просто нет слов кроме матов!!!!

2 Тота  
0
Бывает гораздо хуже. Не надо гневить судьбу.

3 whitehat  
0
да уж, у меня в однокомантной квартире с газовой плитой 400-500 квт, это поштуки только за электричество отдавать придётся, холодная вода 15 кубов - ещё 240.. и это вдвоём с женой и вечно пропадаем на работе... сколько же платят люди, кто дома с детьми сидит cry

4 maria  
0
Опять промышленные тарифы, только уже на воду? Вчем проблема с водоканалом? Почему люди должны платить за то, что кто-то не может сделать свою работу правильно и вовремя? Может быть, как с электроэнергией - платим то, что должны платить - 6,08 гон? Или не платить, пока не будет договоров, вообще? Я по 16 грн платить не буду - это однозначно!

Что с лифтами? Говорил Петр Иванович, что в середине ноября будут работать. Уже середина декабря - и что? sad

5 nataliia  
0
Цікаво, за яке пломбування платити? якщо лічильники у другій черзі опломбовані - це раз, а два чому не укладаються договри з водоканалом, якщо копії прав власності надані голові ОСББ для укладення договорів і написана заява? Треба дізнатись чи можна самостійно укласти договір з водоканалом, тоді б кожен сам складав і платили б уже по нормальних тарифах. Хто знає телефон водоканалу, електромережі?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]