Головна » 2011 » Жовтень » 15 » Результати зборів інвесторів ІІ черги 15.10.11
17:23
Результати зборів інвесторів ІІ черги 15.10.11
З усіх інвесторів ІІ черги були присутні 6 інвесторів.
Вирішено створити ініціативну групу для вирішення питань:
1. забезпечення оцінки якості проведених будівельних робіт для виявлення недоліків їх виконання у квартирах.
2. водопостачання, теплопостачання, електрики на період проведення ремонту.
Щодо 1-го питання Ініціативною групою вирішено:
- подати заяву до Чабаниміськбуд з проханням надати контактні дані інвесторів ІІ черги для проведення загальних зборів та подальшого інформування майбутніх мешканців.
- подати заяву до Чабаниміськбуд (ЧМБ) з проханням організувати доступ до квартир ІІ черги для оцінки якості проведених робіт.
Обидві заяви будуть подані забудовнику в понеділок зранку. Сподіваємось на позитивну відповідь.
Щодо 2-го питання голова ОСББ Пиляй П.І. запевнив про можливість надання таких послуг до отримання свідоцтва про право власності. Для цього необхідно подати відповідну заяву до ОСББ, якою буде підтверджуватися готовність сплачувати такі послуги. На скільки зрозуміло з юридичної процедури оформлення права власності на квартиру ми можемо подавати такі заяви вже після доплати, передачі закладної ЧМБ та підписання актів прийому-передачі (цінного паперу, квартири, майнових прав). Інший варіант - тільки після засідання селищної ради, яким прийнято рішення про дозвіл на отримання свідоцтва.
Пиляй П.І. доповів, що з понеділка 17.10 в стояки під"їздів ІІ черги буде подаватися тепло, тобто під"їзди будуть опалюватися.
За пропозицією Пиляя П.І. для пришвидшення майбутнього укладення договорів по газо- та електропостанню пропонується вже подати до ОСББ копії документів (паспорт, ідентифікаційний, попередній договір).
За умови позитивної відповіді ЧМБ організувати зустріч на суботу, 22 жовтня, про що буде запропоновано всім інвесторам ІІ черги та проінформовано на сайті
Якщо є уточнення - прошу зазначити.
Переглядів: 591 | Додав: Al | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Al  
0
Заяви по першому питанню в обід були подані до Чабаниміськбуд і зареєстровані. Офіційну відповідь очікуємо завтра.
Щодо другого питання, то неофіційне тлумачення забудовника можливості проведення ремонту - після засідання селищної ради, яким надано дозвіл на оформлення пакету документів до БТІ для проведення свідоцтва. Дозволом передбачається можливість підключення електрики, тепла і води. При цьому всі ремонтні роботи не мають змінювати технічні та побутові якості квартири. Тобто всі перебудови - вже після отримання свідоцтва.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]