Головна » 2012 » Грудень » 5 » Роз.яснення
12:17
Роз.яснення
Шановні власники/мешканці квартир у будинках Юності, 3 у Чабанах.

Дякуємо Вам за підтнимку ініціативи провести збори мешканців 1-9 під"їздів з метою виконання положень Статуту ОСББ "Юність - 3"

У зборах і обговоренні питань, які були запропоновані членам ОСББ для ознайомлення за два тижні до дати зборів прийняли участь 157 членів об"єднання з правом голосу чи уповноважених представників згідно Доручення.

Згідно норм Статуту ОСББ "Юність - 3" правочинними збори важаються у разі участі у них більше 50 відсотків членів ОСББ "Юність - 3". Також згідно Статуту, член об"єднання, який має більше 1 квартири/приміщення у будинках за адресою Юності, 3 у Чабанах, має 1 голос. Серед членів Вашого ОСББ такі власники є, тому по факту членами ОСББ станом на 17.11.2012 року є 305 власників з правом голосу. Також згідно Статуту і рішення Загальних Зборів від 16.07.2011 року, член ОСББ "Юність - 3" може проголосувати письмово.

Збори важаються правочинними у разі участі у голосуванні 153 власників/мешканців і уповноважених осіб.

Рішення вважається прийнятим у разі підтримки запропонованого питання 2/3 голосів від прийнявших участь у голосуванні.

У нашому випадку 2/3 голосів від 157 членів ОСББ, які прийняли участь у голосуванні - 105 членів ОСББ "Юність - 3" і уповноважених по дорученнях представників власників.

По результатам голосування всі питання, які були запропоновані до обговорення і голосування прийняті більш ніж 2/3 голосів членів ОСББ "Юність - 3". Протокол зборів та структура голосування у прикріпленому до листа файлі.

Дякуємо, що Ви підтримали ініціативи Голови ОСББ по зниженню тарифів на постачання тепла, структуруваню квартплати і зміні графіку збору коштів на закупку газу для опалювального сезону 2013/14 років. Дякуємо, що більшість з розумінням поставилась до ініціатив по забезпеченню гарячої води у ваших квартирах протягов всього 2013 року

Також дякуємо тим власникам/мешканцям, які погодились увійти у Правління ОСББ і представляти інтереси своїх під"їздів у будинках. Переконані спільними зусиллями ми зможемо зробити багато корисних справ для добробуту громади у 2013 році.

Ріщення прийняті на Загальних Зборах вступлять в силу з 1.01.2013 року. Нагадуємо всім про необхідність сплачувати нарахування за послуги ОСББ минулого місяця до 20 числа поточного. Нарахування згідно прийнятих тарифів на Загальних Зборах 10-17.11.2012 року почнуться з 1.02.2013 року.

Нажаль збори не пройли без прикрого інциденту. Зокрема була зірвана зустріч мешканців/власників 7 під"їзду. Як наслідок, останні два тижні кілька мешканців 7 під"їзду проводять PR-акції по дискредитації роботи Голови ОСББ і залученого з ініціативи Голови ОСББ "Юність - 3" Піляя Петра Івановича - Остапа Стасіва. Пан Остап належить до громадянського руху по розвитку ОСББ в Україні, надає консультаційні послуги на волонтерських засадах. У нього великий досвід роботи з ОСББ і він сам починав з Заснування і побудови власного ОСББ у будинку де придбав квартиру.
Завдяки його допомозі і експерності і цій царині ОСББ "Юність - 3" змогло за останні 2 місяці зрушити багато складних питань. Його практичне зацікавлення у наданні допомоги виникло через роботу над Магістерським проектом присвяченим проблематиці діяльності і ефективності ОСББ в Україні у Києво-Могилянській Бізнес Школі (kmbs) при Національному Університеті "Києво-Могилянська Академія". Він проводить практичне дослідження для створення моделі, яка б у майбутньому була допомогою для всіх ОСББ в Україні і яку він буде захищати на здобуття магістерського ступеню MBA.

Дуже прикро констатувати факт поширення неправдивої і відверто наклепницької інформації про пана Остапа і його діяльність для ОСББ "Юність - 3". Швидше за все, ті люди, які поставили під сумнів діяльність Голови ОСББ і демонізують образ пана Остапа, відображають власні страхи і підходи до людей.

Ця ситуація буде обговорена на Зборах Правління ОСББ і прийняті адекватні рішення.

З повагою
Голова ОСББ "Юність - 3"
Піляй Петро Іванович
тел. 545 51 63
моб. (067) 236 20 22
Переглядів: 599 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]