Головна » 2013 » Вересень » 13 » Шлагабаум, витяги
18:33
Шлагабаум, витяги

Чи законно встановлювати за рішенням ініціативної групи мешканців ОСББ шлагбаум та парківельні замки

29.10.2010 | Опубліковано: 17:40 29.10.2010

Саме це питання наразі вирішується в ОСББ на вул. Жовтневій, 59а. З цим же питанням до інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста звернулася одна із мешканок будинку, що входить до ОСББ. В інспекції таке встановлення без погодження з ДАІ та МНС засудили та вирішили: якщо цих дозволів не буде у найближчий час, то такі малі архітектурні форми необхідно демонтувати. Подробиці – у наступному сюжеті.

Мешканка будинку по вулиці Жовтневій, 59 а, що входить до ОСББ, звернулася до інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста з приводу незаконного встановлення шлагбауму та паркувальних замків на території подвір'я, розповідає головний спеціаліст інспекції Олег Діденко. Він додає: таке встановлення є самовільним рішенням голови правління ОСББ та ініціативної групи мешканців, втім, за законом, воно нелегітимне без погодження із відповідними органами.

/Олег Діденко, головний спеціаліст інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста

За дане порушення інспекцією складено протокол на голову ОСББ та направлено до комісії. В результаті голову ОСББ буде притягнуто до адміністративної відповідальності. В подальшому інспекцією буде надано припис на демонтаж малих архітектурних форм, які встановлені без дозвільних документів, без погодження/

Переглядів: 578 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
1 maria  
0
Кого у нас  в доме привлекут к ответственности  за незаконно установленные стены на  межэтажных пролетах?

2 dimdim  
0
Ви, проти всіх встановленних стін чи, якихось конкретних?

3 maria  
0
Я против всего, что незаконно. Ненаказанность порождает беззаконие. Каждые потом что хочет, то и делает.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]