Головна » 2011 » Жовтень » 14 » Стоимость электроэнергии
11:05
Стоимость электроэнергии
Уважаемые соседи! Хотела бы обсудить с вами вопрос оплаты за электричество. Я принципиально не хочу платить по такому тарифу - 1 грн/кВТ! Мало того, что я три года ждала обещанной сдачи дома и за это время платила кучу денег за найм квартир, все мои инвестированные средства просто пролежали замороженными без компенсации процентов (я все свои обязательства выполнила своевременно и в полном объеме). И теперь наш славный застройщик и здесь хочет возложить на нас свои проблемы. Я думаю, что нам должны давать энергию по тарифу для населения, остальное компенсировать самостоятельно. По крайней мере, это ускорит процесс заключения нужных договоров между Киевэнерго и жильцами.
Переглядів: 645 | Додав: maria | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 8
1 Galina  
1
согласна в принципе, но по сути - это наши проблемы, только почему-то в Киеве сдача дома в эксплуатацию сопровождается выдачей ключей и, в том числе, подключением необходимых коммуникаций с одновременным подписанием договоров с обслуживающими организациями... а мы что имеем вот уже сколько времени????????????????????????7

2 sosedova  
1
я тоже не собираюсь платить по такому тарифу!!!
нужно идти в Чабаниміськбуд и говорить с ними по этому поводу!
Когда идем???

3 Orest  
1
Я проти, але вже заплатив. Тепло, газ, вода це дурниці а без елекрики я незможу:) Я думаю Чабаниміськбуд взагалі не може перепродавати електроенергію...Не думаю що в них в статуті таке написано biggrin

4 for-got  
-1
Насправді проблема з енергопостачанням дуже складна, наскільки мені відомо наразі триває робота з підготовки власне нових проектів. ОСББ тісно співпрацює в цьому напрямку з ЧМБ. До речі, я особисто знаю людей, які 2 роки платили за тарифами для підприємств проживаючи у своїх квартирах. Отже небажаючі звичайно ж можуть не платити і їх просто на цей час відімкнуть від енергопостачання.... Іншого виходу, нажаль, поки що немає.

5 Orest  
0
До Вашого відома- Чабаниміськбуд не має права перепродавати електроенергію, а знання людей які платять по два роки по промисловим тарифам не робить ситуацію нормальною... Може тоді ще будем по 1,6 за понадліміт платити?

6 for-got  
-1
То де ж якісь конкретні пропозиції від Вас замість того щоб повторювати одне й те ж по декілька разів. Чи може Вас хтось примусив купувати е/е у ЧМБ??? ніхто не стверджував що ця ситуація є нормальною, але постійно нарікати що все несправедливо - це теж не вихід.

8 Orest  
-1
Дуже дякую, що слідкуєте за моїми коментарями. Пропозицій не робив тому що рішення було прийнято на зборах і приходиться з ним миритись. Все спаведливо і по-чесному. Здаэться перший раз без нарікань biggrin

7 Al  
1
Треба передивитися нормативні акти Національної комісії з регулювання електроенергетики (НКРЕ). Питання в тому чи має право ЧМБ продавати електроенергію взагалі (незалежно від того написано це в статуті чи ні). Якщо не має права - це додатковий аргумент проти ЧМБ, яким можна стимулювати їх для пришвидшення прийняття проекту внутрішньої електромережі.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]