Головна » 2015 » Листопад » 20 » Стосовно змін у ОСББ
15:35
Стосовно змін у ОСББ
Добрий день!

Я, Крупіна Ольга, як діючий член правління хочу пояснити чому більшістю членів правління було ТИМЧАСОВО усунуто від виконання своїх посадових обов`язків Ковтуна В.П.

Річ у тім, що з моменту обрання нового правління ми вже збиралися неодноразово. У нашого будинку існує безліч проблем і негараздів. І ми всі (наразі члени правління) робили усе можливе, щоб зрушити з місця. Ми розглядали ці проблеми, ставили завдання, робили пропозиції, пропонували свою допомогу, приймали рішення і ставили вимоги до наших працівників. На даний момент не було виконано навіть 10% поставленних завдань. Від допомоги відмовлялись, або її ігнорували. Ми чекали і вимагали... Але, нажаль, така бездіяльність, це крок у нікуди. Тому і було прийнято рішення тимчасово усунути голову правління. Ця посада була запропонована Мусієнко Дмитру Дмитровичу, так як у нього найбільша підтримка співвласників. Але він з особистих причин відмовився від цієї посади. Тоді свою допомогу запропонував Наумчук Олег Вячеславович. Таким чином він і став тимчасово виконувачем обов`язків голови правління ОСББ.

Тепер особисто я сподіваюсь на зміни у роботі нашого ОСББ.
Переглядів: 833 | Додав: krupina80 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 LiLi  
0
А що значить Ковтуна усунуто ТИМЧАСОВО? Що далі? Якщо Наумчук не буде кращим, Ковтун повернеться, чи Наумчук повирішує нагальні питання і Ковтун повернеться? Чи все ж таки голову Правління будуть обирати співвласники шляхом голосування?

2 krupina80  
0
Ні. Він поставлений тимчасово тому, що посада голови правління є виборною всіма співвласниками. Тому на постійну посаду буде вибиратися людина на загальних зборах, які ми будемо ініцюювати у найближчий час. У нас є і безліч інших питань, які повинні бути розглянені на зборах.

3 dendien  
0
Так навіщо на живе місце приводити людей.Призначайте вибори.І нехай співвласники вибируть.

4 VPogoda  
0
а до того?

5 dendien  
1
То чому до цього часу на призначили дату зборів???Чи не буває  нічого постійнішого чим тимчасове???

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]