Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Таки о парковке
09:17
Таки о парковке
У меня огромная просьба к автовладельцам: пожалуйста, когда паркуете своё авто, включайте не только заднюю передачу, но и мозги.
Например, попытайтесь подумать, что кроме вашего авто есть еще и другие. Которым, возможно, надо выехать раньше вас.
Сегодня в 6-15 утра "благодаря" владельцу тёмно синего вольксвагена (вроде бы), который упрямо каждый раз паркуется так, чтобы мешать максимально большему количеству соседей, для выезда оставалась щелочка на 50 см больше габаритов авто. При этом, в эту щёлочку еще надо было повернуть.

Давайте совместно договоримся, что проезд от арки между 9м и 10м подъездами к площадке, на которой стоят мусорные баки, должен быть всегда открыт. Причем так, чтобы там можно было легко проехать, а не протискиваться.
Переглядів: 492 | Додав: VPogoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 andruxa  
0
Да, сегодня сутра тоже оценил как класно припарковался этот синий вольксваген  с номерами AC
Может напечатать какое-то предупреждение на бумажке и под стекло его ложить, если не поможет - можно кубок  "лучший парковщик недели" в виде унитаза на капот ставить )

2 dimdim  
0
одного разу, теж потрібно було виїхати ранесенько о 5 , виходжу - машину заблоковано! попереду висока бровка, позаду червоний ланос. бив колеса, машина кричала - нуль, ніхто не вийшов. прийшлось штурмувати бровку! я тоді готовий був розбити той ланос і того горе-водія, але спішу, часу обмаль. словом, Зняв у нього двірники поклав на лавку і поїхав (теж осінь, мряка)
повернувся, під обід, ланос перепаркований, з Новими двірниками! біля машини власник з сімєю! віддаю йому його старі двірники і кажу : Більше так не роби! він набичився, взяв двірники, поламав і викинув. навіть не попросив пробачення!
наступний раз потрібно фотофіксувати, викликати Поліцію.
у Києві, мене теж заблокували, причому водій сидить в машині, підходжу кажу відїдь, я з під "кірпіча" виїжджав, "Ні!", я фоткаю його машину, ситуацію і викликаю ДАІ. протокол, штраф! тільки так! пошкодиш авто-ти винен, затієш бійку-зіпсуєш собі нерви!
хоча, мазда, є така навпроти 2 підїзду, були проблеми з блокуванням інших авто, кажуть, цвяхом вздовж машини з 2 х боків-вирішили ситуацію.
я за цивілізований шлях!

3 VPogoda  
0
ну я тоже за цивилизованные методы. Жаль только, что некоторые их не воспринимают. В феврале, когда снегом привалило, я  выехать не смог - сзади подперли так, что я не рискнул по снегу выруливать

4 MAXKAC  
0
Що там за дірка в асфальті біля 3-го підї"зду. Коли вона ЗААСФАЛЬТУЄТЬСЯ ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]