Головна » 2016 » Липень » 10 » Тарифи
20:30
Тарифи

Добрий вечір, Шановні мешканці житлового комплексу Юність! Звертаюсь до всіх Вас та інформую Вас про те, що кабальні тарифи на енергоносії змушують Правління ОСББ зробити перерахунок тарифів на опалення та комунальні послуги! На жаль, вони не будуть меншими!

Тарифи зростуть пропорційно здорожчанню газу та електроенергії! Всім відомо, що платежі за опалення ми розбиваємо на 12 місяців!

Отже з 1 липня 2016 року наші платіжки "поважчають" майже вдвічі! Прошу та наголошую не створюйте боргів! Борг - це крадіжкаа у сусіда, який справно оплачує надані послуги! На опалювальний сезон нам потрібно зібрати близько 3500000 грн (500000м3 газу*7грн/1м3)! Це дуже великі кошти, і тільки за газ! Але тільки від нас з Вами залежить чи переживемо зиму в теплі та комфорті! В такій ситуації опинились всі без виключення українські родини! Тому, ще раз наголошую не робити боргів!

Сума чимала і ми повинні бути готові придбати необхідні ліміти газу на початок опалювального сезону - жовтень місяць! Нагальним є питання ТЕПЛОВИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ!

Так, Кабмін ввів у дію постанову, що дозволяє без перешкод ставити теплові лічильники, які на їх думку допоможуть ЕКОНОМИТИ! У мене зустрічне питання: "Що економити?" "Тиряти тепло у сусіда, який тебе обігріває і справно платить?" "Звідки у вашій квартирі з'явилось тепло і чому ваші лічильники показують "0" ГКкал?" І, шановні власники теплових лічильників, чи не будете ви проти якщо у ваших "нульових" платіжках з'явиться стрічка "Опалення місць загального користування" в якій буде прописана різниця між спожитим вами теплом (тобто нуль) і вартістю всіх витрат пов'язаних з отриманим вашою квартирою теплом (тобто спалений газ по ЗАГАЛЬНОМ лічильнику, ослуговування газового обладнання, заробітна плата персоналу та все те, що і є ТАРИФОМ на опалення м2 площі Вашої оселі)???

Закони на те й закони, що їх приймають, потім вносять поправки, а потім взагалі й відміняють! В США в кожному штаті є теж свої певні закони та й в Німеччині та Польщі теж є свої певні адміністтративні відміннності!

НАШ БУДИНОК МАЄ 2 КОТЕЛЬНІ! НА НИХ ВСТАНОВЛЕНІ 2 ЛІЧИЛЬНИКИ ГАЗУ! ВЕСЬ СПОЖИТИЙ ГАЗ ПОВИНЕН БУТИ ОПЛАЧЕНИЙ ПРОПОРЦІЙНО ПЛОЩАМ КВАРТИР! ЦЕ СПРАВЕДЛИВО І ПРАВИЛЬНО В ДАНОМУ ТЕХНІЧНОМУ ВИКОНАННІ НАШОГО БУДИНКУ! Так звісно є будинки де проектом передбачені автономні опалювальні установки - вони у кращому становищі! Маєш повний контроль свої витрат теплоносія! В нашому випадку це не можливо! Тільки загальна економія, а не відкриті взимку вікна зможуть зменшити витрати! Жарко - прикрий батарею, холодно - терміново звертайся до ОСББ. Микола Васильович запустив тепло до всіх мені відомих "холодних" помешкань. Але всі, повторюю всі без виключення повинні сплачувати по ЗАГАЛЬНОМУ лічильнику, тільки ЗАГАЛЬНИЙ лічильник проходить щорічну ПОВІРКУ та ПЛОМБУВАННЯ!!!

ЕЛЕКТРИКА!!! Уявіть собі, що близько 60 квартир та техповерхи (10 та цокольні) досі не заключили прямі договори з Обленерго! Уявіть собі, що 60 квартир та техповерхи витягують 80000кВт енергії з нашого ЗАГАЛЬНОГО лічильника на 80000грн ЩОМІСЯЦЯ, а платити хочуть по ЖИТЛОВОМУ ТАРИФУ!!!??? Не зважають на жодні попередження та зауваження! Бути лояльними ми більше не можемо! Протягом наступного тижня почнуться відключення від електромережі!!! Такі дії ми змушені проводити через те, що згідно нововведень в Обленерго, ОСББ повинно сплачувати аванс наперед згідно попередньо використаних лімітів!!! Лічильник загальний, прямі договори відсутні, витрати шалені, а "я буду платити по житловим тарифам..." .

Шановні поїдьте заключіть прямі договори та платіть згідно тарифів!

Сподіваюсь на Вашу мудрість та виваженість!

Ваш Дмитро Мусієнко!

 

Переглядів: 708 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 MAXKAC  
0
Я так зрозумів, що 29-го липня правління гарантувало Валентині робоче місце голови на рік, а то й два. Молодці, красиво зроблено.

2 dendien  
0
Наше правління осбб нелегітимне!!! Як таке правління може міняти тарифи? Люди законно встановлюють лічильники тепла, а ви хочете змусити щоб вони платили по метрах квадратних. Чому осбб створено з порушенням процедури? Виходить, що незаконно створене правління робить беззаконня. Подайте позов до суду на тих хто встановив лічильники тепла і на тому засіданні буде ліквідовано наше осбб

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]