Головна » 2016 » Січень » 12 » Важливо!
14:48
Важливо!

Все ж таки багатоквартирний і все ж таки на клаптику від гаражів до нашого будинку!

Переглядів: 634 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 vyacheslavra  
0
Нашли место..... Лучше бы сараи за автостоянкой расчистили.  Там целый ЖК шикарный можно было бы построить...А то последний островок природы возле дома загадят.

2 MAXKAC  
0
Ніхто там будувати не буде - та ділянка всім будівельникам поперек горла стане. Треба повесні от дерева там і кущі лишні повирізати нам, то да! Зробити рінві ряди з найбільших дерев, що там вже повиростали, а решту повирізати - тоді і тим більшим деревам ще легше буде рости.

3 fiSheR  
0
Я категорично проти забудови і будь-яких робіт, що не пов"язані із благоустроєм та озелененням вказаної земельної ділянки. Там є дуже гарна дубова алея яку б хотілося зберегти для майбутніх поколінь (функціональне призначення захист від вітряної ерозії грунтів, облогородити назвати наприклад, "Алея Героїв Небесної Сотні"). Є декілька моментів: пропоную перетворити маленьке озерце в збалансовану водойму з притоком(почистити джерельця, що заболотилися (сукцесія)) і витоком води в сусіднє озеро на вул. Машинобудівників; Озеленити фасад гаражів тим самим укріпити берегову лінію каскадом (Туя західна, верба тощо), а також поглибити почистити озеро а за бажанням можна навіть і зарибити;  Зауваження по смт Чабани: - мало зелених ділянок, парків та скверів особливо облагороджених; знести "шедеври архітектури" у вигляді сарайчиків в однайменному місці; для селищної ради звітувати куди і на що ідуть кошти, та проводити обговорення по неоднозначних питаннях; Побудувати нарешті школу з усим необхідним; Створити пілотні проекти на залучені кошти з грандів тощо з енергоощадності та екоенергетики (сонячні батареї, вітроенергетика, сонячні колектори, тощо); - Забезпечити якість питної води, існує небезпека повторення масових отруєнь на зразок жм Бортничі; - спроектувати розгалужену сітку стічних каналів, адже після дощу вода часто не має куди подітись це створює дискомфорт для пішоходів і вибоїни на дорозі а це ремонт і наші з вами гроші. - цікаво на скільки легальне звалище організоване під високовольтною лінією за кладовищем... Важливо побачити проблему і спільними зусиллями намагатися її вирішити.
    Р.S. А для того щоб збудувати багатоповерховий будинок розуму багато не треба, тим більше це не законно тому, що водойма і її притока повинна мати санітарну зону. Давайте разом творити те, що нас і наших діток буде радувати. Діліться своїми думками та ідеями. Одна голова добре а більше - краще. Всім дякую, і побльше позитиву.

4 dimdim  
0
Наші Зауваження вже почуті! В бюджет розвитку селища вже заклали кошти на створення Парку відпочинку з розчисткою джерел та витоків струмка Дніприк! Озеро знаходиться в довгостроковій оренді! Так, орендар міг би частіше прибирати та доглядати за озером, але огородити та брати плату - Заборонено. Тому, якщо загальна власність - то і відношення відповідне.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]