Головна » 2011 » Грудень » 29 » Відрізали газові труби
21:26
Відрізали газові труби
Дивна мотивація для виправлення недоліків при підключенні газу - відрізати газові труби.
Газу до Нового року не буде! Газ буде в наступному 2012 році, але не у всіх.
Загадковість ситуації в тому, що кокретних зауважень, а саме Офіційно заактованих, ніхто на руки не отримав та ніхто не розписувався на жодному документі про зобов*язання щось виправити.
Та навіть документів жодних не було надано (принаймі по моєму стояку) мені та моїм сусідам.
Не проведена роз*яснювальна робота. Та взагалі жодна робота не проведена.
Хоча можна було б замість реклами  в конс*єржках розвісити Вимоги для швидкого та безпечного підключення газу. Та ще й багато більш корисної інформації, типу:
- розписати вартість оплати комунальних послуг, що входить в 2,5 грн/м2 ?
- розписати вартість м3 гарячої води;
- розписати вартість м2 опалювальної площі (ми з вами опалюємо додатково площу коридорів та сходових, які в силу поганого ущільнення вхідних дверей віддають дороге тепло дуже швидко)
- розписати кількість штатних працівників з посадовими окладами (доречі Ми їх підбираємо на КОНКУРСНІЙ основі).
- та ще й багато чого корисного можна повідомити було б бажання.
Нашими спільними проблемами може перейнятись тільки людина з такими ж проблемами.
На жаль у нашому ОСББ нема жодного нашого співмешканця - одні легіонери.
Тому якщо є серед нас бажаючі попрацювати в ОСББ - обговорюємо.
 
 
PS: Because I'm fed-up with it!
Переглядів: 1092 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
1 Bazanoff  
0
Как у дворян девятнадцатого века: ругательства исключительно на иностранном языке...))))

2 nataliia  
0
На рахунок зауважень. у них їх не може бути зараз, так як як перед введенням будинку в експлуатацію вони підрисали самі. У мене на роботі порадили звернутись по стоякам з офіційним зверненням в газову контору, щоб прийшли опломбували свої ж лічильники, які вони поставили разом з тими незграбними трубами. У них після такого звенення повинна бути надана відповідь з актом, якщо акту не буде, а фіксація виїзду інспектора буде - то пряма дорга в прокуратуру, а якщо буде акт - то до вище стоящої організації як вони підписали прийом і введення будинку в експлуатацію, і яке вони мали право ставити лічильники......так що я пропоную зібрати збори і звертатись до газової контори. збори можна організувати 02.01.2012.

3 for-got  
0
У Київгазі кажуть про якісь проблеми (здається фінансові) з монтажною організацією, наразі нічого внятного не пояснюють і продовжують годувати обіцянками скорого підключення газу. Пропоную всім бажаючим дзвонити і так би мовити "задовбувати" їх запитаннями хоча б по пару разів на тиждень тел. 495-93-52 Анатолій Олексійович (нач. відділу). До речі, в кого є інформація про те, які саме стояки є найменш проблемними????

4 Veter  
0
У меня при осмотре было замечание - газовая труба под потолком входит в гипсокартонный короб декоративной подсветки. Исправляется за 3 мин вырезанием гипса вокруг трубы на 1 см шире самой трубы. Главное, чтоб было видно место входа трубы в бетоную плиту потолка. Никаких актов не получал, ничего не подписывал. Просто сказали вот нужно поправить... Я так понимаю, что данный визит инспектора имел чисто отчетный характер, типа ходил.... Он правда говорил, что некоторые уникалы умудрились трубу вмуровать в стену и плиткой заложить, что является реальным нарушением, но в какой квартире не уточнил. Возможно выдумал.
Я уже очень надеялся увидеть огонь на плите, но тут такая новость.

5 Veter  
0
Я вот только не пойму, какие трубы отрезали? У нас на крыше котел вроде от газа работает на отопление....

6 mari  
0
Есть предположение, что проржавели вентиля и газовщики их просто обрезали. Если это верно, тогда прогноз неутешительный, газ будет только весной

7 nataliia  
0
якщо заржавіли вентеля - то виникає питання, як тоді опалюється будинок? Я вважаю треба зібратись всім ммешканцям і написати в київгаз. Напишіть хто особисто звертався в київгаз з заявою?

8 mari  
0
а на большой трубе манометр давление показывает. Т.е. труба которая к котельне идет, нормальная, а на квартирных обрезаны трубы на уровне вентилей и самих вентелей я не наблюдаю, отсюда такой вывод...
Мы не обращались с заявлением, но устно пообщавшись с газовщиками, настроение печальное

9 nataliia  
0
я звонила в Київгаз і мені відповіли для того щоб щось робили необхідна письмова заява та укладення договору з ними!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]