Головна » 2015 » Жовтень » 10 » Вітаю власників теплових лічильників - ТЕПЛО НЕ БУДЕ!!!
17:02
Вітаю власників теплових лічильників - ТЕПЛО НЕ БУДЕ!!!

Надійшли відповіді від Мінрегіонбуду, точніше не відповіді, а відписки (потрібно буде нам Вимагати створення їх відомчої комісії стосовно ситуації з нашим будинком). 

Ми їм пишемо:"люди з лічильниками не платять за тепло яке присутнє у їх оселях! Ми не можемо забезпечити весь обєм газу через відсутність коштів". Вони нам пишуть: "згідно пунктів, підпунктів, поправок, абзаців, правил, ..... бла-бла-бла - нараховуйте оплату по лічильникам ВСЕ!!! КРАПКА!!!" МИ - БЕЗ ГРОШЕЙ, АВТОМАТИЧНО - БЕЗ ГАЗУ!!!

Звичайно ОСББ буде максимально ЕКОНОМИТИ кошти, це в свою чергу веде до економії газу! 

Отже, комфортного ТЕПЛА - НЕ БУДЕ!!! Користуйтесь люди калориферами - платіть ще й додатково за електроенергію.

Мої вітання!!!

Листи в прикладених файлах!!!

Але є кілька моментів стосовно яких я звертаюсь до мешканців :

1. ШАНОВНІ, НАПИШІТЬ ЗАЯВИ ТІ ХТО ПРИЄДНАВ ЛОДЖІЮ ДО ОПАЛЮВАЛЬНОЇ ПЛОЩІ НА НАРАХУВАННЯ ДОДАТКОВОЇ ПЛОЩІ. (думаю сотня-друга м2 набіжить).

2. Обовязково обстежити ТЕПЛОВІЗОРОМ наш будинок на виявлення містків холоду. Можливо забудовник "зекономив" на товщині утеплювача чи герметичністю вікон.

3. Службі Головного інженера вибрати 2 самих теплих підїзда з найбільшою кількістю теплових лічильників і провести утеплення труб в стояках починаючи з верхніх поверхів.

4. Котельню, в якої ККД -92%!!! перевести в РУЧНИЙ режим - ОПТИМАЛЬНИЙ НЕ ХОЛОДНИЙ НЕЖАРКИЙ. 

Переглядів: 573 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 VPogoda  
0
10й подъезд, сторона, которая выходит во двор. Как у нас, так и на 8м этаже, большие проблемы с утеплением стены снаружи - в дни, когда ветер дует с северо-запада, есть ощущение, что дует прямо в квартиру. Хотя, с другой стороны, даже минимально тёплой батареи нам хватает для комфортного тепла зимой.

2 dendien  
0
Всі власники повинні платити за спожите тепло.А це можливо тільки при наявності квартирного лічильника тепла.Тож встановлюйте лічильники тепла.Ще можна попробувати індивідуальне опалення для кожної квартири.В Хотові наприклад будуються будинки з індивідуальним опаленням.І хто скільки напалив скільки й заплатив.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]