Головна » 2012 » Січень » 18 » Збір підписів електроенергія
15:09
Збір підписів електроенергія
Прохання до мешканців залишити свій підпис під колективним листом стосовно розяснення тарифу на електроенергію (лист буде знаходитись в приміщенні ОСББ) з наступним текстом:


Начальнику експлуатаційної дільниці 
Гулюку О.Г.
ПАТ AES "Київобленерго"
мешканців будинку за адресою
смт Чабани, вул. Юності,3 (1 черга)
Зверенення

Шановний, Олександр Григорович, просимо дати роз*яснення стосовно діючих тарифів та оплати послуг за спожиту електроенергію для мешканців будинку за адресою смт Чабани, вул. Юності,3 (1 черга). 


№ квартири ПІБ Підпис
 
Мешканці будинку:
Переглядів: 661 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
1 nataliia  
0
хто особисто укладав договір з Київобленерго чи бачив договір укладений ОСББ від імені мешканців будинку?
Просто якщо немає договору - то відповіддю на ваше запитання буде, що відсутній договір про надання електроенергії багатоквартирному будинку за тарифами відповідно до закону, і на даний момент діє угода між ЧМБ, тому і платите промисловий тариф!!

2 nataliia  
0
Шановні сусіди, всі ви жалієтесь на тариф, але ніхто з вас не звернув увагу на те. що у платіжних документах на електроенергію постачальником є не Київобленерго, а ТОВ "Чабаниміськбуд".
ТОВ ЧМБ є організацією яка має право здійснювати будівельну діяльність, тому відповідно до законодавства електроенергія їм надається по промисловим тарифам, а вони в свою чергу надають її нам. Тому виникає запитання: "Чому до сих пір не укладений договір між ОСББ та Київобленерго"? І якщо ОСБ самостійно не може укласти договір, чому про це не скаже тоді мешканці будуть самостійно по стоякам заключати договора!?
На ваше звернення буде ось така відповідь, лише в ній буде деталізація номеру договору і дата договору між ЧМБ та Київобленерго.
Крім цього листа треба написати на голову ОСББ.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]