Головна » 2012 » Січень » 18 » Збір підписів Київгаз
14:02
Збір підписів Київгаз
Прохання до мешканців залишити свій підпис під колективним листом стосовно розяснення ситуації відсутності газу (лист буде знаходитись в приміщенні ОСББ) з наступним текстом:
 
 
Директору ФЕГГ №4 ПАТ Київгаз
Савчину О.Р.
мешканців будинку за адресою
смт Чабани, вул. Юності,3 (1 черга)
Зверенення
 
Шановний, Олександр Романович, просимо дати роз*яснення стосовно відсутності подачі газу до побутових газових плит нашого будинку за адресою смт Чабани, вул. Юності,3 (1 черга).
 

Мешканці будинку:
 
№ квартири                                                 ПІБ                  Підпис
Переглядів: 895 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
1 for-got  
0
Діма, ініціативу щодо вирішення питання підключення газу повністю підтримуємо. Але, на наше звернення ми можемо отримати відповідь про те, що на даний час відсутній договір між Киїївгазом та мешканцями будинку, а перевірка показала про наявність певних (в т.ч. грубих) порушень. в такому разі, коли нам офіційно вкажуть на порушення, вирішувати питання підключення в правовому полі ми будемо ще дуже довго. То ж чи не нашкодимо ми собі таким зверненням????? пропоную зібратись зацікавленим у вирішенні питання в суботу, десь о 10-00, заслухаємо пояснення ОСББ, та спробуємо знайти конструктивне рішення. там же все і підпишемо у разі необхідності.

2 maria  
0
Договора как раз таки есть - их еще в октябре раздали. А вот собраться в субботу - поддерживаю. Хочется получить ответы не только по газу, но и лифтам, электричеству.

3 nataliia  
0
якщо є договір він підписаний і зареєстрований в Київгаз - тоді треба писати скаргу! А можна дізнатись договора ви брали в ОСББ?

4 maria  
0
Да, в ОСББ. Самое интересное, что договора подписаны еще июлем angry

5 Galina  
0
Підказали люди, що найбільш ефективним в нашій ситуації буде звернення до голови Києво-Святошинської облдержадміністрації Присяжнюка. Може дійсно спробувати звернутись до нього?????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]