Головна » 2011 » Жовтень » 10 » ЗБОРИ
21:54
ЗБОРИ
ОТЖЕ ЗБОРИ!
У суботу об 11.00 на майданчику відбудуться збори мешканців будинку 1 та 2 черги.
Взяти бутци та спорт форму (жарт)...
Взяти кулькові ручки, листки А4... писати прийдеться
Мешканців 1 черги, що вже мешкають я запрошу оголошенням.
Мешканців 2 черги необхідно обдзвонити (потрібні активні та зацікавлені), свого часу я обтелефонував близько 120 сусідів.
Телефони пропоную взяти у ЧМБ чи попросити Пиляя П.І щоб він для вас попросив (але вони вам можуть їх не надати).
 
Тому пропоную попередньо на сайті визначити хто з 2 черги (я створю на гол стор 2 новини 2 черга - коментар "я" , так ви легко визначите одне одного), написати лист-зверення (типу ми вже ініціативна група) з проханням надати контактну інформацію мешканців 2 черги. Оскільки звернення буде від "колективу" - ігнорувати його неможливо, вам нададуть якусь відповідь. В залежності від відповіді діяти далі. Всю інфу. викладати на сайті.
 
Переглядів: 616 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 Al  
0
До п"ятниці мушу завітаю в Чабаниміськбуд, спробую взяти телефони. По можливості відмічайтесь про участь на форумі, хто не відмітився - обдзвоним.
Пропоную для ідентифікації, в т.ч. додаткової, використати умовний номер квартири. Це дозволить скласти "мапу" заселення та забезпечить конфіденціальність biggrin

2 Ульрих  
0
306 квартира друга черга, savchuk1981@mail.ru - електронка.
На зборах буду, готовий приймати участь в ініціативній групі.
Також прошу розмістити на всіх сайтах, де обговорюється наш будинок, інформацію про збори.

3 for-got  
0
Не бачу необхідності у зборах, принаймні мешканців першої черги. Складна ситуація щодо забезпечення комунікаціями дісталась нам у спадщину від СПМК, від цього нікуди не подітись, ця проблема є спільною для мешканців і ОСББ. Це і жахлива якість підведення водопостачання (труб), відсутність проекту на електропостачання, відсутність необхідної документації і багато іншого. Зусилля голови нашого о'бєднання Пиляя П.І. в напрямку вирішення цих питань важко переоцінити, вважаю, що жоден з тих, хто зараз говорить про недоліки не зробив 1/100 від того, що зробив Петро Іванович, до речі, на всі запитання мешканців він завжди надає вичерпні пояснення. Також вважаю, що найгострішою проблемою на сьогодні є заборгованість власників по квартплаті, тож якщо хтось вважає, що в нього є суперорганізаційні здібності рекомендую докласти максимум зусиль для покращення рівня вказаного показника :D. Наприклад мені дуже дивно чути такі неадекватні вислови на кшталт "я тут не живу, за що я маю платити???" Сподіваюсь, що на сайті таких немає, але якщо все-ж таки треба пояснити, то будь-ласка звертайтесь. І останнє, якщо хтось настільки добре володіє інформацією про конкретні факти бездіяльності ОСББ, а не лише претензії типу чому нема води і коли буде опалення (доречі сьогодні лише 14 жовтня), або ж якщо хтось вважає себе більш відповідальним, більш наполегливим і обізнаним, має більше часу і можливостей для вирішення наболілих проблем ніж Пиляй П.І., чи хтось може запропонувати конкретні кроки і дії, лише тоді буде доцільним зібратися і колективно звернутись до ОСББ. Претензії щодо часу роботи ОСББ також вважаю незначущими, хто хоче про щось дізнатись - той завжди знайде спосіб, це так само як і про оплату за послуги, хто хоче сплатити - той знайде будь-яке відділення банку, насправді це не проблема.

4 215:220  
0
Добрий день! Як звязатися з ініціативною группою по-другій черзі. І хто оскаржуе,або готовий на рахунок доплати по 2-й черзі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]