Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Здача в експлуатацію ІІ черги
20:28
Здача в експлуатацію ІІ черги
Шановні форумчани!
У зв"язку з наближенням остаточної здачі ІІ секції є пропозиція зустрітися всім власникам І та інвесторам ІІ черг і обговорити побутові питання:
1. Опалення. Питання "Чи взагалі буде опалення?", сподіваюсь, неактуальне. Чи буде опалення у ІІ черзі? Хто буде готовий платити за тепло? Не знаю чи в І секції всі зробили ремонт і готові зимувати в новому будинку, але жителям ІІ секції необхідно обирати: чи платити за тепло і робити ремонт вже, чи дочекатися весни і вже тоді зробити ремонт. Якщо хтось зацікавлений у проведенні ремонту і швидкому заселенні, то повинен впевнитися, що всі його сусіди, будуть теж платити за тепло. якщо хоча б один із сусідів відмовиться платити за тепло, то зимувати вже буде дискомфортно, а може й неможливо взагалі.
2. Водопостачання/водовідведення. Повідомлення на форумі вказують на постійні проблеми з холодною водою. Можливо в когось є думки щодо вирішення даної проблеми.Чи буде гаряча вода? Питання гарячої води зав"язане на необхідність придбання бойлера.
3. Газопостачання. Хто володіє інформацією щодо умов підключення до газу? Чи можливе комплексне вирішення цього питання для жителів І та ІІ черги?
4. Інші організаційні питання - список відкритий.
враховуючи той факт, що у зв"язку із можливим засіданням селищної ради 15.10 та остаточною здачею будинку інвесторів ІІ черги проінформовано про необхідність проведення доплати, пропоную зібратися в кінці робочого тижня (в п"ятницю після обіду) або у суботу зранку. Місце зустрічі - подвір"я будинку.
Переглядів: 886 | Додав: Al | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
1 dimdim  
0
Свого часу у десь приблизно цей самий час, я провів перші збори власників квартир 1 черги запросив керівництво ЧМБ, голову сусіднього ОСББ, представників селищної ради по тим же питанням. ми створили ініціативну групу 5 чол. написали звернення , закріпили підписами (протокол зборів). і ви знаєте? ... - подіяло: присвоїли адрес, на сесії провели наше питання, дали тепло та можливість робити ремонти...
зазвичай ми збирали людей по суботам об 11.00 на майданчику, телефони сусідів я взяв у ЧМБ.
я думаю вам варто проінформувати Пиляя П.І про збори та запросити список телефонів власників - не всі заходять на наш сайт.
Оголошення про збори я вивішу на підїздах 1 черги. wink

2 andruxa  
0
По поводу отопления - вопрос интересный.
Чтобы понимать нужно оно или нет, надо в первую очередь знать сколько оно стоит. Может кто из жителей первой очереди подскажет?
Во-вторых, после доплаты в ЧМБ, не знаю как большинство, но я точно не смогу сразу начать ремонт.
Т.е., возможно, есть смысл подождать до весны...

3 Ульрих  
0
Я за весну, не бачу сенсу перебиратись на НР в холодну квартиру, раніше мабуть не вийде ні при яких обставинах.
Треба ще врахувати на прикладі першої черги та усіх новобудов що мінімум 30% інвестиційні квартири, там навіть права власності не поспішать оформлювати щоб не платити податок при продажу. Про оплату комунальних тим паче мова не йде.

4 Al  
0
Сьогодні дзвонив в Чабаниміськбуд - засідання селищної ради відбудеться в 20-х числах жовтня (про суботу 15-те мова не йде). Станом на сьогодні технічні паспорти на квартири ЧМБ лише замовило і планує їх отримати через 20 днів.

5 mari  
0
А про то, что у Вас за зиму трубы отопления полопаются никому в голову не приходило????

6 Al  
0
шановна, mari, полопаються труби в тих квартирах, які відмовилися від опалення і в яких знаходиться вода. якщо будуть відключати і пломбувати опалення - повинні додуматися також злити воду. wink

7 ved  
0
Добрый день, форумчане! Подскажите, было ли проведено собрание и что было решено по вынесенным вопросам?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]