Головна » 2016 » Лютий » 17 » Звернення Головного бухгалтера ОСББ Юність, 3
14:55
Звернення Головного бухгалтера ОСББ Юність, 3

Аліна Герак

Шановні співвласники квартир ОСББ "Юність 3" 
Я, Герак Аліна Семенівна, головний бухгалтер ОСББ "Юність 3", звертаюсь до Вac допомогти розібраться в ситуації, яка склалась в ОСББ "Юність 3"
Мною було подано заяву щодо проведення аудиторської перевірки - підставою для прийняття даного рішення стали безпідставні звинувачення в неналежному стані бухгалтерського обліку в ОСББ.
Ці звинувачення неодноразово надходили з боку Боярчукової Н. (кв. 223) - лікар за спеціальністю ; Пилипчук Н. (кв. 343) - агроном за спеціальністю; Дорохова М. (Кв. 309) - фармацевт за спеціальністю.
Звинувачення з їхньої сторони надходили неодноразово.
Прошу бажаючих співвласників квартир бухгалтерів по спеціальності прийняти участь в перевірці .
Я розумію, що, я як бухгалтер з великим досвідом роботи, чимось заважаю цим людям. Так, Пилипчук мені сьогодні сказала "Уходьте"

 

З повагою, головний бухгалтер ОСББ "Юність 3"

 

Переглядів: 1022 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
1 Tanya  
0
На сьогодні склалася не зрозуміла ситуація в нашому ОСББ. Так у нас за півроку- третій Голова ОСББ... ревізія після звільнення двох останніх так і не проводилась. Наше правління взяло на себе обов'язки, які нажаль не виконують... Звільнення від повноважень одного Голови та заміна на іншого (без досвіду роботи на таких посадах) не принесе нашому будинку користі... Думаю потрібно збирати загальні збори і висвітлювати всі питання та проблеми на них.  Ревізію в ОСББ потрібно провести і тільки потім робити висновки про роботу головного бухгалтера.

2 dimdim  
0
Доброго дня, Сусіди! Стільки "усних обра"з та "нарікань" на роботу нашого, ще раз Вам всім нагадаю, все ще Нашого, тому що перехід до ЖЕКу чи Нової сервісної служби ВСІЯЧАБАНИ не за горами - ми до цього плавно наближуємось, чому НІ? (why not?) - вирішимо на загальних зборах... але я не про те ... ось, я про "образи особистості" і "особисті образи" - це "звичайний середньовічний галас" ! Отже, якщо є конструктивне зауваження чи нарікання - ПОЗОВ ДО ВІДПОВІДНИХ ОРГАНІВ (Прокуратура, Податкова, Комітет з прав захисту споживачів). Але ж чомусь Герак А.С саме таку перевірку й просить та вимагає і ... уявіть собі ЗОВСІМ ЦЬОГО НЕ БОЇТЬСЯ!!! У Суботу прошу небайдужих Сусідів, бажано на даний момент працюючих економістів, фінансистів, обліковців, аудиторів, бухгалтерів, саме ПРАЦЮЮЧИХ (ті що розуміють сучасний Облік та Аудит) створити Ревізійну комісію для перевірки фінансової діяльності нашого ОСББ. Калькулятори, лампочки, олівчики, серветки, перепрошую "зіпсутий туалетний папір" теж під Облік ??? Якщо були добровільні внески , щоб придбати Стіл, стільчик та інший канцеларський реманент куплений за готівку щоб почати ВИПИСУВАТИ ПЛАТІЖКИ ПО ЯКИМ МИ З ВАМИ "ДОБРОПОРЯДНІ" СУСІДИ - "ХРЄНПЛАТИМО" (я не пр Всіх, я про тих чий БОРГ через Суди стягуємо), ПОЯСНІТЬ МЕНІ, ДАЛЕКО "БЕЗ КУРСІВ БУХГАЛТЕРА", ЯК НА БАЛАНС СТАВИТИ РЕЧІ ПРИДБАНІ ЗА ГОТІВКУ? До речі в Суботу прийдіть будь-ласка Ті, Хто Поністю Без БОРГІВ!!! Щоб, так би мовити, Збити градус напруги, дайте відповідь на наступне питання 1. У Вас скарга до ОСББ чи "більше до свого сусіда який а)живе, споживає - нічого не платить; б)живе на технічному - нічого не платить бо незаконно підключився до мереж; в) хапнув комору - нічого не платить; г) анетенний кабель гупає по стіні; д) каплі конденсату від кондиціонеру дзенькають коли так хочеш спати; е) лайно на майданчику від домашніх улюбленців; є) паркується ЯК МУДАК!!! та й живе як МУДАК )" так ОСЬ ОСББ це не захист від МУДАКА!!! ОСББ - це сервісна служба (вчасно нарахувати, надати послугу з прибирання, тепловододопостачання та ін). Якщо Ми всі Забажаємо отримувати послугу ОХОРОНИ, ОЗЕЛЕНЕННЯ, Ранкова зарядка, чи систему загального сповіщення та ін. - то Створюємо новий статут , ПІДНІМАЄМ ТАРИФ, Зільшуєм кількість Працівників. Як показує Динаміка оплат (отриманих/оплачених) - Ми балансуємо з невеличким накопиченням яке у випадку Аварій миттєво "згорає". Тому ВАРТО ЗНОВ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТАРИФИ!!! Я нікого не Захищаю, Нікого й не Звинувачую - на Це існують ВІДПОВІДНІ ОРГАНИ...

3 MAXKAC  
0
Дмитре, і всі члени правління, де, бляха-муха, обіцяна комунікація з мешканцями? Де звітність про поточну діяльність? Інформація про фінансовий стан? ОСББ не веде інформаційної роботи взагалі, а ті поодинокі оголошення, які вісять на інфодошках - наче написані третьокласниками. 
Стосовно перевірки, то нікого з мешканців не колишуть ті ваші "столи та стільчики", люди повинні бачити щомісяця зведену інформацію про діяльність осбб стан його доходів та видатків. Якщо це поточний склад ОСББ (я маю на увазі голову, бухгалтера та усіх, хто там сидить (ми навіть не знаємо скільки там людей працює) не може забезпечити, то вперед на біржу.

4 dendien  
0
Ви звинувачуєте сусідів у тому, що вони заборгували за квартплату. А чим думали коли приймали незаконні рішення: квартири обладнані тепловими лічильниками мають платити по м2. Я завжди сумлінно сплачував.Навіть наперед багато разів бо ОСББ не могло набрати силу з моменту заснування. А тепер для чого я буду оплачувати незаконні платіжки. А таких як я трішки більше 10%. Перед тим як щось робити треба думати про наслідки.Я не відмовляюся платити. Навпаки дожився до того, що звертаюсь письмово до керівництва, мол якщо ваша ласка порахуйте мою заборгованість. А платіжки всеодно по м2. То я для судових процесів готовий. А якщо правління своєю діяльністю перетворює сумлінних платників в боржників, групами по 10% я думаю що перспективи в такого керівництва погані.Виходить так, що власник житлового приміщення хоче заплатити, але робиться все можливе, щоб він цього не зробив. Але і раніше мені приходилось випрашувати платіжки бо вони просто не приходили. Так що  треба правлінню попрацювати: відмінити свої незаконня рішення. А купувати малогабаритну техніку, і все інше ми згодні.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]