Головна » 2013 » Жовтень » 7 » За чи проти?
12:11
За чи проти?

Виходячи з обговорення на інформаційних зборах 31.08.2013 року Правління пропонує поставити на голосування наступні варіанти резолюцій:

  1. Заборонити самовільну забудову міжповерхових майданчиків з доступом до загальних балконів (системи протизадимлення), зруйнувати всі самовільно встановлені перегородки, які обмежують доступ до балконів на міжквартирних сходових пройомах, які є точками захисту від задимлення.

Голосували:

ЗА:

ПРОТИ:

УТРИМАЛИСЬ:

  1. Власник квартири №316 Гацюк В.В. запропонував редакцію іншої резолюції: зберегти перегородки за умови – перенесення балконних дверей для вільного доступу всіх мешканців поверхів за рахунок власника (власників) збудованих перегородок та за умови письмової згоди всіх сусідів на верхньому і нижньому поверхах на таку конструктивну зміну.

Голосували:

ЗА:

ПРОТИ:

УТРИМАЛИСЬ:

  1. Власник квартири №44 Мусієнко Д.Д. запропонував редакцію іншої резолюції: зберегти перегородки за умови:

- залишити на обговорення по підїздах, по поверхово за згодою сусідів;

- надати доступ мешканцям, що ОСОБЛИВО зацікавлені потрапити (розмістити господарський реманент) на балкон чи комору.

– орендної щомісячної оплати за користування коморами (розрахувати після з’ясування призначення комори: - дитячі колиски, самокати, санчата іграшки, господарський незаймистий реманент, консервація (без оплати), - кімнати відпочинку, місця для паління та вживання (з оплатою));

- нарахувати оплату оренда+картплата+опалення на приєднані до квартир тамбури з обов’язковим наданням комплекту ключів працівникам ОСББ для доступу до шаф з лічильниками.

Голосували:

ЗА:

ПРОТИ:

УТРИМАЛИСЬ:

Переглядів: 524 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]