Головна » 2015 » Серпень » 6 » 291 власник проголосував
14:22
291 власник проголосував

Визнати результати чи продовжити голосування?

Деякі, попередні члени правління категорично заперечують процедуру голосування.

І вважають "ГОЛОСУВАННЯ" 291 співвласника таким, що "НЕ ВІДБУЛОСЬ".

Всього зареєстрованих власників 510 !

Для підтвердження та оголошення Результатів Голосування в період коли "старе правління" отримало 76,98 % (від всіх голосуючих) - ПЕРЕОБРАННЯ, в період коли "попереднім - переобрання, а наступні - нелегітимні" потрібно комусь Підтвердити результати письмового опитування!

Але ж деякі "попередні" категорично проти, бо згідно нового закону про ОСББ рішення голосування тільки при голосуванні не менше ніж  75%  площ власників.

Згідно  Статуту -  50% + 1 голос від усіх 510 власників.

Тобто, вдалось знайти та проголосувати 291 власника (57,06% ) від усіх 510 власників.

А тепер питання: "ЯВКА ВИБОРЦІВ... ВПЛИВАЄ НА КІНЦЕВИЙ РЕЗУЛЬТАТ?"

Очевидно, "НІ" .

Чи переносять вибори (президента, парламентські, місцеві та ін.) коли явка мізерна?

Очевидно, "НІ"

Чи переносять вибори коли 57,06% мешканцям - "НЕ БАЙДУЖЕ" , а решта 42,94 - "НЕ З'ЯВИЛИСЬ".

Очевидно, "..."?

Отже, учора 05.08.2015 о 19.30 потрібно було протокольно ПІДТВЕРДИТИ, повторюю ще раз - ПІДТВЕРДИТИ результати голосування - абсолютно формальна процедура.

Необхідна присутність лічильної комісії - члени правління, співвласники, ініціатори, вчителі, лікарі та ті хто може ПОРАХУВАТИ та внести в протокол.

І... здогадайтесь, що відбулось... 

ВИБОРИ НЕ ДІЙСНІ (кричать)! НЕ ПО СТАТУТУ (кричать)! НЕ ПО ЗАКОНУ (кричать)! НЕ В ПРАВОВОМУ ПОЛІ (кричать)! НЕ ГОЛОСУВАЛИ ВСІ ВЛАСНИКИ (кричать)! КАНДИДАТІВ НЕ ЗНАЮТЬ В ОБЛИЧЧЯ, А ГОЛОСУЮТЬ ПРОТИ! ЧОМУ СУСІДИ ОДНОГО КАНДИДАТА ГОЛОСУЮТЬ ПРОТИ ІНШОГО!?

 Звичайно, результати не влаштовують тих хто набрав найменший відсоток. Звичайно, образа, звичайно відчуття несправедливості та ще й багато інших відчуттів. 

Але це всього-навсього вибори стосуються лише нашого з Вами ОСББ. Тут нема "переможених" і "переможців". Є рейтинг - цифри, і нічого особистого. Є багато роботи, яку треба виконувати і не зволікати. Нас ніхто не виганяє! Нам ніхто не може заборонити власних ініціатив! Ми успішно - НЕ ПРАЦЮВАЛИ 3 роки! Ми ініціювали Вибори - Ми отримали Результат! Вважаю дуже Заслужений результат!!! 

Переглядів: 542 | Додав: dimdim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
1 VPogoda  
1
Дима, так какой итог? Удалось ли среди цирка хоть какие-то решения принять?

5 alex  
0
Чи відбулися суттєві зміни? Це всі зможуть оцінити та відчути на собі до середини жовтня (початок опалювального сезону).

2 tatyanavasylchuk  
1
Так а що далi? Йти на мiтинг чи шо? Як я, наприклад, не являючись членом правлiння i його головою, можу посприяти вирiшенню ситуацii, що склалася?

3 vyacheslavra  
0
Наблюдая за этим фарсом и хаосом,  складывается впечатление, что многие тут отстраненно наблюдают за тем, как остальные пытаются переделить власть и какой-то доступ к материальным благам ОСББ (кстати и наблюдающих благам в т.ч.). И тем не менее половине глубоко наср....на происходящее. Наверное станет не наср....когда дом начнет осыпаться, когда квартплата станет зашкаливать и распределяться не понятно на основании каких норм, когда во дворе будут стоять чужие машины из соседнего дома, когда в подвалах нашего дома откроют склады и будут круглосуточно шуметь грузовики под окнами, подвозящие туда вредные или пожароопасные грузы, когда мы окончательно потеряем контроль над нашим же домом.......Когда тут все уже начнут задумываться, что этот дом их, а не "моя хата скраю" ?

4 VPogoda  
0
Знаете, мне, персонально, на собрании жильцов очень даже понравилась позиция достаточно большого количества людей. Как раз безразличных не так много, как могло бы быть.
Поймите, Вы никогда не найдете коллектива из 500 человек, в котором хотя бы 30% готовы вкладывать свои личные силы на благо остальных. БольшАя часть людей живут для себя. И это исключительно их право. Им так комфортно. И требовать, чтобы они нарушали свой комфорт - это не очень правильно.
Гораздо логичнее найти тех, кому не безразлично, объединить усилия, делать что-то, улучшать, развивать. Тогда небезразличных будет становиться меньше. Ведь очень мало людей готовы делать что-то просто так, ради того, чтобы в будущем что-то изменилось. А при наличии результата, даже самого маленького, люди будут с удовольствием подключаться.

Что касается фарса в работе правления - я себе слабо представляю действия жильцов. Ну не можем же мы насильно ограничивать доступ на эти заседания тех, кто предпочитает устраивать балаган вместо конструктивной работы? Остается надеяться исключительно на здравый смысл и совесть.

6 mco1960  
0
Шановні сусіди! Останні збори посилаються на Закон "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку". Але у цьому Законі зазначено, що статути обєднань співвласників багатоквартирного будинку, затверджені до набрання чинності цим Законом, діють у частині, що не суперечить цьому Закону. Пункт 6 статті 10 однозначно трактує голосування " Рішення вважається прийнятим зборами співвласників, якщо за нього проголосували власники квартир та нежитлових приміщень, площа яких разом перевищує 75 відсотків загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку". Також у Законі детально прописані процедури проведення зборів. Тому вважаю, що останні збори не відбулись та необхідно провести нові збори згідно Закону.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]