Головна » 2012 » Лютий » 27 » Договір з ОСББ
19:00
Договір з ОСББ
Доброго дня всім мешканцям новобудови на Юності!
Аналізуючи положення "договору відносин власників житлових і нежитлових приміщень та управителя", який отримують в приміщенні нашого ОСББ, можна з певністю сказати, що він - недосконалий: існують, справді, застаріли посилання, не зазначена правова база регулювання договірних відносин, договір не містить жодних додатків (наприклад, тарифи на житлово-комунальні послуги зазначаються окремим додатком) тощо. Із самого змісту вбачається , що договір є ШТАМПОМ, який позичили в сусідніх ОСББ. Як фахівець в галузі права, можу, з певністю, сказати, що при укладанні такого договору, виникнуть конфліктні ситуації і непорозуміння між власниками та ОСББ в майбутньому.
Однак, звертаюсь до власників і мешканців новобудови, не сприймайте ОСББ як ворога, не псуйте нерви собі та його працівникам, а налагодіть взаємовигідний діалог. Якщо Ви не задоволені якістю послуг, то не з'ясовуйте причин з бухгалтером ОСББ, а в письмовій формі звертайтеся на ім'я голови Правління ОСББ з проханням розглянути питання по суті та провести відповідні заходи. Закон України "Про звернення громадян" ще ніхто не відміняв, а тому поширюється він і на об'єднання. При направленні заяви, дізнайтесь чи є книга звернень громадян та під яким номером зареєстровано Вашу заяву, зробіть її копію та попросіть представника ОСББ відмітити про прийняття заяви (зазначивши реєстраційний номер заяви та дату надходження).
Укладати чи не укладати договір - справа Ваша, але це не змінить розміру Вашої заборговаості перед Утримувачем будинку та організаціями, які обслуговують новобудову. "Москва не сразу строилась", а тому все і одразу не буде. Дякуючи, запущено процес по газопостачанню - це радує. Перебої з гарячою водою, сподіваємось, теж зникнуть. Як альтернатива - поставте бойлер. Обовязково укладіть договір на водопостачання з Чабанським водоканалом, тому що без води і ні туди і ні сюди...

І на останок: перш ніж говорити про свої права - не забувайте і про СВОЇ ЗОБОВ'ЯЗАННЯ!!!
Переглядів: 1192 | Додав: kleopanda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Мешканка  
0
Щодо ЗОБОВЯЗАНЬ. Зобов'язальні відносини, як і інші цивільні правовідносини, виникають з обставин, передбачених законом. Серед підстав виникнення зобов'язань є договір та інші підстави, передбачені ЦК України. Які можуть бути зобов"язання, по електроенергії, коли на руках немає договору на постачання електроенергії??? Відповідно до чого я повинна платити забудовнику? Всі розуміють, що потрібно платити за те, що використав, але на підставі чого?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]