Головна » 2013 » Вересень » 13

Цього року в столиці демонтували більше чотирьох десятків автоперешкод

Мій дім - моя фортеця. Принаймні, такі нині більшість київських висоток у середмісті. Мешканці загороджують під'їзди шлагбаумами, бетонними плитами та іншими перепонами, щоб не заїжджали чужі авта. Утім, так само туди не можуть потрапити "швидка" й пожежники. Чи законне встановлення перешкод, і хто має подбати, щоб їх прибрали?

Перегороджені шлагбаумами, тумбами, бетонними плитами двори в Києві можна бачити дедалі частіше. А в середмісті ті перешкоди майже повсюди. Їх, зазвичай, будують самі мешканці, щоб на прибудинкові території не заїжджали чужі машини.

Євген, мешканець м. Києва:

- А що робити бідним мешканцям, якщо тут більше 200 квартир , і заїжджають, і не дають тим людям, які тут проживають, ставить свою автівку.

Місцеві власники машин мають від таких шлагбаумів ключі, а що робити решті?

Марина Борисполець, кореспонден ... Читати далі »

Переглядів: 975 | Додав: dimdim | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (0)

Чи законно встановлювати за рішенням ініціативної групи мешканців ОСББ шлагбаум та парківельні замки

29.10.2010 | Опубліковано: 17:40 29.10.2010

Саме це питання наразі вирішується в ОСББ на вул. Жовтневій, 59а. З цим же питанням до інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста звернулася одна із мешканок будинку, що входить до ОСББ. В інспекції таке встановлення без погодження з ДАІ та МНС засудили та вирішили: якщо цих дозволів не буде у найближчий час, то такі малі архітектурні форми необхідно демонтувати. Подробиці – у наступному сюжеті.

Мешканка будинку по вулиці Жовтневій, 59 а, що входить до ОСББ, звернулася до інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста з приводу незаконного встановлення шлагбауму та паркувальних замків на території подвір'я, розповідає головний спеціаліст інспекції Олег Діденко. Він додає: таке встановлення є самовільним рішенням голови пра ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: dimdim | Дата: 13.09.2013 | Коментарі (3)