Головна » 2015 » Грудень » 17
Доброго вечора. Мене цікавить подальша доля квартир з тепловими лічильниками. Ніяких роз'яснень щодо вирішення цього питання не було ні від колишнього Голови нашого ОСББ, ні від діючого в.о. Як власникам квартир з тепловими лічильниками оплачувати послуги опалення? (заборона на оплату послуг за вже встановленими і взятими на облік тепловими лічильниками є незаконною!!!) "Ходять" чутки, що в ОСББ роздають якісь листи Мінрегіону на цю тему. Що це за лист??? Чому його надано тільки тим, хто до вас ходить "на поклон". Чому не можна відправити його всім власникам квартир на електронну адресу чи в поштові скриньки разом з платіжками??? Не у всіх є можливість бігати до вас щотижня... Ми ще й на роботу ходимо... Чекаю на відповідь.
Переглядів: 670 | Додав: Людмилка | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (4)

Доброго часу доби всім! Хочу поділитися своїми першими враженнями від так званої діяльності нашого нового в.о. Голови правління ОСББ Наумчука О.В.
Насамперед хочу зауважити, що Голова ОСББ фактично являється найнятим власниками квартир працівником, який отримує заробітну плату з коштів цих же власників та діяльність якого повинна бути направлена на покращення умов життя цих же «роботодавців». Але у нашому випадку виходить мабуть все навпаки. Складається враження, що у Наумчука О.В. на голові «зʼявилася корона» і всі мешканці щось йому повинні, бо він цар.
Отож, 15.12.2015 прийшовши до дверей своєї квартири, я помітив причіпленим до загальних дверей лист наступного змісту:

ПРИПИС
В звʼязку з відсутністю доступу до місць обслуговування комунікацій (електричних та водяних лічильників) працівникам ОСББ в випадках аварійних ситуацій, ОСББ «Юність-3» знімає з себе зобовʼязання в їх обслуговуванні.
Тому, рекомендовано в найкоротший термін надати дублік ... Читати далі »
Переглядів: 828 | Додав: serg4244 | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (16)